Filtre active

Camera de Supraveghere 360˚ Tip Bec cu IP Wireless, Full HD / V380
93,00 RON
Camera inteligenta V380, este un dispozitiv de supraveghere compact și versatil cu vizibilitate 360°și o imagine clara de 2MP, furnizează o rezoluție full HD pentru a detecta detalii importante. Conexiunea prin WI-FI permite accesul ușor la camera de la distanta, prin intermediul unei aplicații dedicate, foarte ușor de instalat pe smartphone, permițând monitorizarea fluenta și în timp real. 
Camera de Supraveghere Mini HD Flexibila cu IP / APP - V380Pro
88,00 RON
Camera de Supraveghere Mini HD Flexibila cu IP / APP - V380Pro este alegerea perfecta pentru supravegherealocuințelor, birourilor sau a altor spații în care siguranță este prioritară, si se doreste discretia fata de cei din jur. Avand dimensiuni mici de numai 16 x 2,5 x 1,5cm, portabila și ușor de instalat, aceasta camera mini flexibila, poate fi montata si in locuri discrete, ferita de privirile persoanelor rauvoitoare.
Camera de Supraveghere la Priza cu IP - PTZ 360˚ - Wifi si APP / V380
89,00 RON
Camera inteligenta PTZ cu vedere simpla, aceasta are microfon și difuzor,  Este dotata cu o singura camera 2MP  și poate fi montata doar în  locuri cu priza 220V.  Fiind fabricata In standardul IP20 aceasta nu poate fi instalată în exterior.  Funcția sa rotativă permite monitorizarea mai multor zone,  având o vedere care acoperă un unghi mai larg de observatie.